okładka zastępcza

Analiza żywności. Cz. 1

Klepacka, Mirosława Red., Fedejko, Alicja

Rok wydania: 2000.

Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.

dostępne:

1 z 1

Autor
Klepacka, Mirosława Red.
Fedejko, Alicja
Tytuł
Analiza żywności. Cz. 1
ISBN
83-86241-97-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 3 aktualizowane.
Objętość
186 s. :
Rozmiary
24 cm.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
PHARE - Program Bezzwrotnej Pomocy Krajów Unii Europejskiej na Rzecz Restrukturyzacji Polskiego Rolnictwa
FAPA - Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa
Hasła przedmiotowe
Żywność analiza podręczniki laboratoryjne.
020
%a 8386241977
245
%a Analiza żywności. %n Cz. 1 /
250
%a Wyd. 3 aktualizowane.
260
%a Warszawa : %b Fundacja - Rozwój SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2000.
300
%a 186 s. : %b rys. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
536
%a PHARE - Program Bezzwrotnej Pomocy Krajów Unii Europejskiej na Rzecz Restrukturyzacji Polskiego Rolnictwa
536
%a FAPA - Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa
650
%a Żywność %v podręczniki laboratoryjne. %x analiza
700
%a Klepacka, Mirosława %e Red.
700
%a Fedejko, Alicja
920
%a 83-86241-97-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 65076
Sygnatura: 54 wyp.
Status: Do wypożyczenia